Projectinrichting

Onze diensten

Projectinrichting | Springtree

Bij Post Houtwerken zijn we gespecialiseerd in het creëren van functionele en stijlvolle kantooromgevingen die de productiviteit verhogen en een positieve werksfeer bevorderen. Een van onze recente projecten, uitgevoerd in samenwerking met @oost_styling, is een perfect voorbeeld van onze expertise in projectinrichting.

Voor Springtree Solutions hebben we een complete kantoorinrichting verzorgd, waarbij we rekening hebben gehouden met zowel esthetiek als functionaliteit. Het doel was om een harmonieuze en efficiënte werkplek te creëren die aansluit bij de bedrijfswaarden en het dagelijkse werkproces van Springtree Solutions.

Onze Aanpak

Analyse en Ontwerp

Het project begon met een grondige analyse van de wensen en eisen van Springtree Solutions. Samen met @oost_styling hebben we gekeken naar de bestaande ruimtes en hoe deze optimaal benut konden worden. Er werd gekozen voor een interieur met een eikenhout structuur in een notenhout bruine tint, die een warme en professionele uitstraling geeft.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Onze maatwerkoplossingen voor dit project omvatten:

  • Werkplekken: Functionele en ergonomische werkstations die de productiviteit van de medewerkers bevorderen.
  • Kantoormeubels: Praktische en stijlvolle meubels die passen bij de identiteit van het bedrijf.
  • Vergader- en lunchtables: Ovale vergadertafels en comfortabele lunchtables die zowel formele als informele bijeenkomsten faciliteren.
  • TV-meubel: Een modern TV-meubel dat perfect aansluit bij de overige inrichting.
  • Keuken: Een volledig uitgeruste keuken die zowel praktisch als aantrekkelijk is voor de medewerkers.

Het gekozen frontwerk, eikenhout structuur in notenhout bruine tint, is consistent doorgevoerd in alle ruimtes, van de vergadertafels tot de keuken, waardoor een samenhangend geheel ontstaat.

Uitvoering

Ons team heeft met veel zorg en aandacht gewerkt aan de uitvoering van dit project. We hebben nauw samengewerkt met @oost_styling en Springtree Solutions om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldeed aan alle verwachtingen en eisen. Het resultaat is een kantoorruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een aangename en inspirerende werkomgeving biedt.

Resultaat en Tevredenheid

Het eindresultaat is een prachtig ingericht kantoor waar alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Zowel de klant als wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het nieuwe kantoor van Springtree Solutions straalt professionaliteit uit en biedt een comfortabele en stimulerende werkomgeving voor alle medewerkers.

We kijken met trots terug op dit project en zijn dankbaar voor de samenwerking met @oost_styling en Springtree Solutions.

Klantcase: Springtree Solutions in Almere

Opdrachtgever: Springtree Solutions
Interieuradviseur: @oost_styling
Locatie: Almere

Geboden service

Wij ontzorgen in het hele project

Project aanvragen?

Neem contact op voor de mogelijkheden.